Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Utraciłem połaczenie z internetem i straciłem moje sety w Team Fortress 2

beniaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem dotyczący gry team fortress 2. Wczoraj na kilka minut utraciłem połaczenie z internetem i potem musiałem się zalogować na konto steam. No i niestety musiałem aktywować nowy kod, który został wysłany na moją pocztę e-mail, ponieważ pisało mi, że logujesz się z nowego komputera. Dobra. Aktywowałem. I zmieniłem swoją nazwę wyświetlania w grach na poprzednią. Następnie gdy odpaliłem dany serwer w Team Fortress 2 nie miałem żadnych ulubionych serwerów na liście. Ani nie miałem swoich rzeczy, broni, które zdobywałem za osiągnięcia. Mam tylko podstawowe. Chcę odzyskać wczesniej uzyskane itemy. Proszę o pomoc. Z góry dzięki :)

Opublikowano

Prawdopodobnie twoja gra nie połączyła się z serwerem itemów. Sprawdź, czy przypadkiem w wyszukiwarce serwerów nie pisze czegoś w stylu "Aby wyszukać serwery włącz Steam Beta".

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Nic takiego nie pisze. Nawet przy Team Fortress pisze, że przegrałem 8 minut od (utraty połączenia tak jest), a wcześniej miałem 60 parę godzin. Co mam zrobić w takim razie. Wygląda tak jakby wszystkie zapisane rzeczy w całym TF2 się zresetowały :(

Opublikowano

Możliwe, że Steam nie połączył się jeszcze z internetem, albo zalogowałeś się na złe konto. Itemy, ani statystyki nie mogą zniknąć.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Czasami tak jest że serwer nie połączył się z serwerem itemów ;) Po prostu trzeba czekać aż się znów połączy. Możesz restartować gre, kompa itd. ale zazwyczaj samo sie naprawia po max godzinie.

Opublikowano

Dziwne. Wiele razy mi znikały itemki ale tylko na chwilę bo nie byłem połączony do serwera itemów. Ty masz chyba poważniejszy problem ;) Mam pytanie - działa ci system dropu (dropisz nowe rzeczy?). Jeśli tak to pisz do supportu bo coś jest nie tak. (dropienie itemków oznaczałoby połączenie z serwerem więc i twoje stare itemki powinny się znajdować w twoim plecaku).

Tak jak mówił dosking - jeśli to były tylko bronie to się nie przejmuj :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...